ACȚIUNI ale DGA VÂLCEA: Sesizați de fiecare dată implicarea unor lucrători MAI în fapte de corupţie

În perioada 20-24 mai a.c., ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea, în contextul Săptămânii Prevenirii…

În perioada 20-24 mai a.c., ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea, în contextul Săptămânii Prevenirii Criminalității, au desfășurat două activități de educație pentru  promovarea integrității  cu cetățenii din municipiul Râmnicu Vâlcea și orașul Bălcești.

Astfel, la data de 22.05.2024, ofițeri din cadrul SJA Vâlcea, împreună cu polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au înmânat materiale promoționale cetățenilor orașului Bălcești cu informații referitoare la prevenirea și combaterea corupției. 

De asemenea, în ziua de 23.05.2024, lucrătorii SJA Vâlcea, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, au efectuat o activitate cu caracter preventiv în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Cu ocazia celebrării Săptămânii Prevenirii Criminalității se doreşte responsabilizarea cetăţenilor şi funcţionarilor publici, în sensul de a lua atitudine şi de a sesiza Direcţia Generală Anticorupţie de fiecare dată când iau cunoştinţă despre implicarea unor lucrători MAI în fapte de corupţie.

În acest context, reamintim că, în vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei noastre și toate persoanele care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie în care poate fi implicat personalul MAI, avem oricând la dispoziție linia Call-center anticorupţie – 0800.806.806, număr ce poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă.

La nivel județean, puteți formula sesizări la numărul de telefon/fax al Serviciului Judeţean Anticorupţie Vâlcea– 0250.703.260 sau direct la sediul serviciului din municipiul Râmnicu-Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95sau prin e-mail la adresa valcea.dga@mai.gov.ro.

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE VÂLCEA