GUȘOENI. Zeci de animale au ars de vii într-un incendiu petrecut noaptea trecută

Nu mai puțin de 30 de păsări și 3 porci au ars de vii, noaptea…

Nu mai puțin de 30 de păsări și 3 porci au ars de vii, noaptea trecută, după ce mai multe anexe gospodărești au cuprinse de flăcări. Apelul pe 112 a venit la 03:30, atunci când pompierii au fost anunțați de incendiul dintr-o gospodărie din localitatea Gușoeni.

“La locul indicat s-au deplasat imediat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, cu 4autospeciale de stingere cu cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.

Echipajele operative sosite la locul intervenției au constatat că incendiul se manifestă la mai multe anexe gospodărești, pe o suprafață de cca 100 de mp.

Incendiul a fost localizat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari și a fost lichidat în limitele găsite. Din nefericire, 2 porci și aproximativ 30 de păsări și-au pierdut viața din cauza incendiului.

Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale și nu au fost afectate locuințele învecinate sau casa de locuit. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire” – informează ISU Vâlcea.