Noutăți pe care le găsești la MERE Râmnicu Vâlcea: dulciuri și jucării pentru Ziua Copilului

Pentru că se apropie Ziua Copilului, iar micuții trebuie răsfățați, magazinul MERE Râmnicu Vâlcea s-a…

Pentru că se apropie Ziua Copilului, iar micuții trebuie răsfățați, magazinul MERE Râmnicu Vâlcea s-a pregătit temeinic. Directorul magazinului MERE Râmnicu Vâlcea, Laura Mihăilă, a avut grijă ca rafturile să fie umplute cu dulciuri si jucării, în speranța că va aduce zâmbetul pe buzele copiilor care vor primi cadouri de ziua lor. Cu o varietate mare, părinții vor găsi cu siguranță ceva care să le facă ziua micuților specială. Așadar, la MERE Râmnicu Vâlcea găsiți noutăți: prăjituri, arahide și stafide învelite în ciocolată, napolitane, ciocolată, ruladă, biscuiți, jeleuri, bomboane, dar și jucării interactive sau educative.
Și pentru că tot merg la cumpărături, adulții pot găsi în magazinul MERE Râmnicu Vâlcea o varietate mare de detergenți (pudră, lichid sau capsule), balsam de rufe, precum și o gamă largă de produse alimentare. Toate la prețuri foarte bune! Vedeți în galeria foto de mai jos câteva dintre produsele aflate acum în stoc la MERE Râmnicu Vâlcea:


Nu mai așteptați, dați o fugă la MERE Râmnicu Vâlcea, de pe strada Calea lui Traian nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman. Programul este între orele 09.00 – 20.30.

🅿️