Vâlcean cu permis de Canada și cu testul antidrog picat…

Ieri, 29 mai 2024, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea Rutieră au oprit pentru control, pe bulevardul…

Ieri, 29 mai 2024, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea Rutieră au oprit pentru controlpe bulevardul Tineretului din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Păușești  Măglași.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, acesta posedă permis de conducere emis de autoritățile din Canada, neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.

Totodată, acesta fiind testat cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.