Mesajul tranșant al președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, înaintea alegerilor de duminică…

La ultima conferință de presă organizată înaintea alegerilor din 9 iunie 2024, președintele PNL Vâlcea,…

La ultima conferință de presă organizată înaintea alegerilor din 9 iunie 2024, președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a transmis un mesaj tranșant, îndemnând toate forțele politice din opoziție să își direcționeze electoratul spre PNL. Buican a subliniat că PNL este singurul partid capabil să pună probleme PSD-ului în județul Vâlcea. În apelul său ferm, liderul liberal a solicitat schimbarea conducerii județului Vâlcea și a municipiului Râmnicu Vâlcea, insistând pe necesitatea unei noi direcții politice și administrative pentru regiune.

“Suntem la sfârșitul campaniei și toată lumea știe că este o bătălie între o mafie care își dorește să își perpetueze puterea în județ, și mai mulți competitori. Dintre acești competitori, reprezentanții Partidului Național Liberal au șanse atât la președinția Consiliului Județean, cât și la celelalte funcții de primar din județul Vâlcea, să doboare mafia care a pus mâna pe PSD și pe județul Vâlcea. Cei care doresc să elimine această mafie de la conducerea județului Vâlcea, trebuie să meargă duminică la vot, și să voteze, chiar dacă ei au acum alte opțiuni, candidații Partidului Național Liberal.
Dacă vor vota, și cei de la AUR, și cei de la Forța Dreptei, și cei de la USR, și cei de la alte partide care anunță public că vor să înlocuiască mafia de la conducerea județului Vâlcea, cu reprezentanții Partidului Național Liberal, care au cele mai mari șanse să elimine mafia, mafia va dispărea!
Dacă cetățenii nu vor înțelege acest lucru și vor disipa voturile pe mai mulți candidați, atunci un scor de 30 și ceva la sută, mafia condusă de Costică Cașcaval, se va perpetua și dumneavoastră, dragi cetățeni veți face ca viitorul copiilor și nepoților voștri să fie unul nesigur. De aceea, eu vă îndemn să mergeți cu toții la vot, sa veniți din localitățile voastre, unde v-a gonit această mafie, în localitățile unde aveți domiciliu, și votați pe cei care au șansa de a înlătura mafia din județul Vâlcea. Vă mulțumesc tuturor că ați studiat proiectele propuse de candidații Partidului Național Liberal. Vă mulțumesc tuturor că ați stat de vorbă cu noi și ne-ați oferit prilejul să vă arătăm că noi, cei din PNL, suntem soluția pentru administrația județului Vâlcea. Vă așteptăm la vot pe 9 iunie” – a declarat președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Liderul liberalilor vâlceni a continuat într-un ton provocator, sugerând o stare de nesiguranță și neliniște în tabăra adversarilor politici, prin afirmația: „candidații noștri se află acum pe primul loc, cu prima șansă de a câștiga. Dovada este fața lui Costică Cascaval, și al lui Gutău, vecinul Miricia, care este una plouată, și faptul ca susținătorii lor, își schimbă des chiloții!”.