Președintele Rădulescu vrea să atragă medici rezidenți în Vâlcea. Vezi ce facilități le pregătește!

Veste importantă pentru medicii rezidenți din județul Vâlcea! Aceștia vor beneficia de apartamente gratuite oferite…

Veste importantă pentru medicii rezidenți din județul Vâlcea! Aceștia vor beneficia de apartamente gratuite oferite de autoritățile locale. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat că a reușit să preia fostul sediu al Inspectoratului de Stat în Construcții, situat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în aceeași clădire cu Trezoreria. Aceste locuințe vor fi destinate medicilor rezidenți, facilitându-le astfel accesul la locuințe adecvate și sprijinind atragerea și menținerea personalului medical în zonă.

”Este oficial! Spațiile fostului ISC din Râmnic, preluate de CJ Vâlcea! După lungi demersuri, am reușit preluarea, de către Consiliul Județean Vâlcea, a spațiilor fostului sediu în care și-a desfășurat activitatea Inspectoratul de Stat în Construcții.

Marți, 4 iunie, a fost publicată, în Monitorul Oficial, Hotărârea de Guvern prin care aceste spații trec, din administrarea Ministerului Finanțelor, în domeniul public al județului Vâlcea.

Este o veste uriașă pentru noi, fiindcă vorbim despre o locație generoasă, în care vom amenaja sedii administrative pentru instituțiile noastre, (cum ar fi CS Vâlcea 1924), dar și 17 apartamente pentru cazarea medicilor rezidenți.

Alături de colegii din CJ Vâlcea, am fost să văd și eu locația, să stabilim ce lucrări avem de făcut, fiindcă ne dorim ca aceste spații să devină funcționale cât mai repede” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.