Ion Daniel Dimulescu, un primar în care oamenii din Mădulari au încredere deplină

În comuna Mădulari, lucrurile au început să se schimbe radical de când Ion Daniel Dimulescu…

În comuna Mădulari, lucrurile au început să se schimbe radical de când Ion Daniel Dimulescu a preluat conducerea primăriei. Sub îndrumarea sa, problemele comunității au fost abordate cu succes și transformate în soluții eficiente, bazate pe atragerea de fonduri din diverse surse și o dorință autentică de a aduce schimbări pozitive.
Obiectivele de investiții implementate de primarul Ion Daniel Dimulescu au transformat Mădulari într-o comunitate mai dezvoltată și mai sigură. De la asfaltarea drumurilor la extinderea infrastructurii de internet și rezolvarea problemelor legate de alunecările de teren, realizările sale sunt cu adevărat impresionante și aduc beneficii semnificative locuitorilor din zonă. Eforturile sale constante sunt recunoscute și apreciate de comunitatea din Mădulari, iar ca dovadă stă reconfirmarea sa în funcție, cu un scor zdrobitor, la alegerile din 9 iunie.

“Deși la nivelul localității s-au realizat multe din proiectele pe care ni le-am propus, consider că mai avem și altele de parcurs. Prioritățile mele din viitorul mandat vor include: Îmbunătățirea infrastructurii locale; Sprijinirea educației Promovarea sănătății publice” – spune primarul Dimulescu.