Vâlcean bătut crunt în plină stradă, în județul Sibiu

Un bărbat din Vâlcea a fost bătut cu bestialitate cu o bâtă, pe o stradă…

Un bărbat din Vâlcea a fost bătut cu bestialitate cu o bâtă, pe o stradă din comuna Poplaca, județul Sibiu. Incidentul a avut loc luni, 10 mai, iar azi polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr l-au reținut pe agresor. Este vorba despre un individ în vârstă de 61 de ani, din Poplaca,care acum este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

“În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 12.30, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Poplaca, sub influența alcoolului și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, l-ar fi lovit cu un obiect contondent, o bâtă,  pe un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Vâlcea.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

În baza pobatoriului administrat, polițiștii șelimbăreni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză” – informează IPJ Sibiu.