FOTO. Bărbatul căutat ieri în barajul Vlădești a fost găsit. El voia să se sinucidă

Bărbatul din Vlădești despre care ieri se spunea că ar fi căzut în râul Olănești,…

Bărbatul din Vlădești despre care ieri se spunea că ar fi căzut în râul Olănești, în zona Barajului Vladești, a fost găsit. Numai că, el a fost descoperit la podul de fier de la Goranu, acolo unde intenționa să se sinucidă. Din fericire,Verzescu Florin, șeful Poliției orașului Băile Olănești, împreună cu agent șef principal Bănică Gabi, au reușit să îl salveze. El voia să se arunce în râul Olt, însă a fost convins de polițiști să renunțe la gestul său extrem.

“În fapt, la data de 18 iunie a.c., Poliția Orașului Băile Olănești a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, ar fi plecat cu intenția de a se sinucide.

De îndată, polițiștii au demarat cu activități specifice de căutare în cursul zilei de ieri, însă acesta nu a fost găsit, activitatiile de cautare fiind continuate până astăzi.

În această dimineață, in jurul orei 08:00, colegii noștri l-au localizat în zona râului Olt, din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în urma unei clipe de neatenție a acestuia, au reușit să-l imobilizeze și să-l scoată din apă.

Astfel, prin profesionalismul si promptitudinea cu care au acționat, polițiștii au reușit să salveze o persoană de la sinucidere!

De asemenea, activitatea a beneficiat de sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Vâlcea, precum și de ajutorul a doi voluntari” – informează IPJ Vâlcea.