NEWS ALERT/FOTO. Tânăr din VÂLCEA, suspect în cazul CRIMEI din Sibiu

Caz care a șocat o întreagă țară în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat…

Caz care a șocat o întreagă țară în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat a fost găsit fără suflare în curtea unei biserici de pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Sibiu, anchetatorii ajungând la concluzia că el a fost bătut cu bestialitate cu un par.
Victima era din Șura Mare și a fost ucis cu brutalitate după ce, se pare, ar fi adresat remarci nepotrivite unei femei care trecea prin zonă împreună cu partenerul său, iar acesta din urmă l-ar fi omorât din gelozie.

Ei bine, IPJ Sibiu transmite că, în urma investigațiilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis crima pe fondul unui conflict spontan cu victima.

“Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – precizează IPJ Sibiu.