FOTO. Au început lucrările pe Drumul Oaselor

Consiliul Județean Vâlcea a decis să intervină pe „Drumului Oaselor” prin lucrări punctuale, în așteptarea…

Consiliul Județean Vâlcea a decis să intervină pe „Drumului Oaselor” prin lucrări punctuale, în așteptarea fondurilor europene. Inițiativa președintelui Constantin Rădulescu vizează refacerea și întreținerea segmentelor critice ale drumului, afectate de alunecări de teren și condiții meteo nefavorabile. Lucrările au început astăzi, 25 iunie 2024.

“Am zis că ne apucăm de treabă pe Drumul Oaselor și ne ținem de cuvânt! De astăzi, colegii de la RAJDP au început lucrările pe DJ 676 E – Drumul Oaselor. În prima fază, se va interveni pentru redarea circulației pe sectorul dintre Berbești și Copăceni, pe o lungime de 10 km.

Se va defrișa zona, se vor decolmata șanțurile, se vor realiza reparații asfaltice și se va turna covor asfaltic pe zonele locuibile, iar unde trebuie să se circule cu viteză redusă, vom semnaliza zona astfel încât să se poată circula.

În ultima ședință a CJ Vâlcea de vineri, 21 iunie, am alocat și primii bani (cca 2,6 milioane lei), pentru demararea acestor lucrări.

Știu cât de important este drumul pentru vâlcenii din zonă și îmi doresc ca anul viitor să se poată circula în siguranță și pe acest drum.

Drumul Oaselor – DJ 676 E se întinde pe o distanță de cca 25 km și face legătura între localitățile Berbești, Copăceni, Cernișoara și Popești” – spune președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

„Drumul Oaselor” este un traseu important în vestul județului, iar redeschiderea lui este esențială pentru accesul la anumite zone izolate și pentru susținerea economiei locale din zonă. Aceste intervenții vor contribui la îmbunătățirea condițiilor de drum și la facilitarea accesului pentru localnici.