FOTO. ACCIDENT pe DN 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea

UPDATE: Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș…

UPDATE: Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în localitatea Bascov, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 57 de ani, din București. În urma impactului, au fost răniți, atât conducătoarea auto, cât și doi tineri, o fată de 16 ani și un băiat de 18 ani, pasageri în autoturismul condus de aceasta. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Accident rutier produs între două autoturisme pe DN 7, în localitatea Bascov, județul Argeș, pe drumul ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea.
Traficul este blocat parțial în zonă, iar la fața locului sunt evaluate medical două persoane ce au suferit răni. Vom reveni!