FOTO/VÂLCEA. Încătușat după ce și-a bătut soția cu bestialitate… cu un vătrai

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Pietrari…

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Pietrari au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. Conform informațiilor disponibile, acesta și-a agresat soția folosind un vătrai. Incidentul a fost semnat de vecini, care au auzit urletele victimei și au sunat la 112.

“De îndată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 57 de ani, care și-ar fi lovit soția cu un obiect contondent dur, în zona capului, membrelor superioare și inferioare.

Femeia în vârstă de 54 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 57 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul acestei zile, bărbatul reținut va fi prezentatParchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea luării unei măsuri legale care se impune față de acesta.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie pentru documentarea întregii activități infracționale ale acestuia.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – informează IPJ Vâlcea.