Magda Popescu, ambasador „Vreau Să fiu Profesionist!” – Pregătiri pentru Gala din Septembrie!

Începând cu 1 august 2024 se dă startul campaniei „Hai la școală”, în cadrul căreia…

Începând cu 1 august 2024 se dă startul campaniei „Hai la școală”, în cadrul căreia se strâng fonduri pentru a cumpăra 300 de uniforme și ghiozdane echipate cu toate cele necesare. În data de 21 septembrie, la Romexpo, în cadrul Cosmetics Beauty & Hair 2024, se vor premia ambasadorii, membrii comunității și voluntarii ‘Vreau să Fiu Profesionist’, implicați în campaniile din 2024: „Ești mai frumoasă decât crezi”, „Tunde și Îmbracă un Copil de Paște”, ”Sete de Bine”, „Hai la școală”, „Fiecare copil merită o bucurie, Fiecare tânăr merită o meserie” și ”Misiune: Salvăm o viață”!

Magda Popescu, redactor sef la Vocea Valcii si ambasador „Vreau să Fiu Profesionist” al campaniei, în perioada 27 aprilie 2024 – 4 mai 2024, este o sursă de inspirație, prin dedicare si profesionalism, în viața tinerilor. Meritele sale în această campanie vor fi recunoscute în cadrul galei din luna septembrie, de la Romexpo!

Campania „Tunde și Îmbracă un Copil de Paște”, a fost organizată în cadrul programului ‘Vreau să Fiu Profesionist’, inițiat de PADIR. Acest eveniment a fost dedicat copiilor din centrele de plasament și din mediile defavorizate, oferindu-le o experiență de neuitat prin servicii de înfrumusețare și haine noi de sărbătoare.

Rezultatele Campaniei:
Grație sprijinului generos al membrilor PADIR, precum și al membrilor partenerilor noștri – CONAF Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, ASCO – Asociația Cosmetologilor din România și KIB – Kids in Business – am reușit să atingem un obiectiv impresionant: 250 de copii au beneficiat de tunsori profesionale și au primit haine noi, pregătindu-se astfel pentru sărbătorile pascale cu zâmbete pe chip și încredere în suflet.