VÂLCEA. Agresor reținut după aproape o lună de la incident! Și-a snopit în bătaie concubina

O femeie din Râmnicu Vâlcea a fost agresată fizic de către concubinul ei, fiind lovită…

O femeie din Râmnicu Vâlcea a fost agresată fizic de către concubinul ei, fiind lovită cu pumnii și picioarele pe suprafața întregului corp. Polițiștii au decis să-l rețină pe agresor abia după aproape o lună de zile de la incident.

Astfel, dramaticul eveniment a avut loc în noaptea de 6/7 iunie 2024, polițiștii fiind anunțați imediat despre incident, printr-un apel pe 112 al victimei. Evident că oamenii legii au constatat infracțiunea, mai ales că femeia a fost transportată la spital pentru că suferise răni grave. Numai că, nu au luat imediat măsuri pentru protejarea femeii, ci l-au reținut pe agresor abia după aproximativ o lună de zile.

“În fapt, la data de 7 iunie a.c., în jurul orei 7:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Măldărești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia în cursul nopții precedente.
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele verificări, a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 53 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla în locuință, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, cu pumnii și picioarele în zona capului și a abdomenului în cursul nopții de 6 iunie a.c.

Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea înjrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind întocmit formular de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, constatându-se faptul că există risc iminent, motiv pentru care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Astfel, ieri, 4 iulie a.c., în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie pentru documentarea întregii activități infracționale ale acestuia” – precizează IPJ Vâlcea într-un comunicat de presă.