Președintele PNL Vâlcea ia atitudine după protestul eșuat al răzvrătiților

Răzvrătirea anumitor membrii liberali de la organizația municipală împotriva conducerii județene a partidului nu a…

Răzvrătirea anumitor membrii liberali de la organizația municipală împotriva conducerii județene a partidului nu a rămas fără urmări. Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, anunță că se vor lua măsuri legale și statutare împotriva celor care au adus atingeri grave imaginii partidului prin organizarea unui protest în fața sediului de pe strada Carol I. De asemenea, liderul liberalilor vâlceni lămurește problema conducerii organizației municipale PNL Râmnicu Vâlcea, punctând că deputatul Laurențiu Cazan este președintele interimar stabilit prin decizia Biroului Politic Județean.

“Ca urmare a rezultatelor foarte slabe obținute la alegerile locale din data de 9 iunie 2024 în Municipiul Rm. Valcea și a abaterilor grave de la disciplina de partid și încălcarea deciziilor organismelor de conducere a fost demis președintele, dl. Virgil Parvulescu, si a fost dizolvat Biroul organizației municipale PNL Rm. Valcea.

Prin Decizia BPJ al PNL Vâlcea a fost numit președinte interimar al Organizației municipale dl. deputat Laurențiu Cazan și un nou Birou de conducere interimar pana la organizarea de noi alegeri.

Persoanele care se erijează în reprezentanții Organizației municipale a PNL Rm. Vâlcea și care nu au nici o calitate în acest sens, unii nici măcar nu sunt membri PNL, aduc prin aceste acțiuni o atingere grava imaginii organizației nostre și ne rezervăm dreptul de a lua toate masurile statutare și legale pentru a opri aceasta acțiune de denigrare a PNL și a liderilor săi.

PNL rămâne în continuare cea mai democratica formațiune politica din România însă trebuie sa înțelegem ca democrația trebuie manifestata în limitele statutare și legale” – se arată într-o postare pe pagina de Facebook a președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican.