Cum a fost păcălită o femeie, pe o stradă din Râmnic, de o “ghicitoare”

Este de necrezut că în anul 2024 mai există persoane atât de naive încât să…

Este de necrezut că în anul 2024 mai există persoane atât de naive încât să se lase păcălite de așa-zisele ghicitoare. Dar iată că, spre uimirea noastră, astfel de înșelătorii încă se mai practică cu succes. S-a întâmplat pe strada Nicolae Titulescu din municipiului Râmnicu Vâlcea, în data de 15 iulie 2024, ziua în amiaza mare. O femeie i-a dat unei individe nu mai puțin de 800 de lei pentru a-i prezice viitorul. Evident, totul era o înșelătorie, iar când victima și-a dat seama, a sunat la 112. Falsa prezicătoare a fost prinsă după două zile de oamenii legii și băgată la “zdup” pentru 24 de ore. Procurorii urmează să se gândească la ce măsuri vor lua împotriva sa.

“În fapt, la data de 15 iulie 2024, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost înșelată de către o persoană necunoscută de sex femeiesc prin metoda <ghicitul>, cauzându-i acesteia un prejudiciu în valoare totală de 800 de lei.

În acest sens, în urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit identitatea unei femei, de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptei.

Astfel, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea luării unei măsuri legale care se impune față de aceasta.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune pentru documentarea întregii activități infracționale” – precizează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ