FOTO. Polițiștii din Olănești au deblocat traficul după ce au înlăturat un arbore căzut pe carosabil

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23:00, polițiștii de la Poliția Orașului Băile Olănești…

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23:00, polițiștii de la Poliția Orașului Băile Olănești au intervenit pentru a înlătura un copac căzut pe DJ 651, în localitatea Păușești – Măglași. Traficul era blocat, iar intervenția polițiștilor a fost necesară pentru a elibera drumul și a permite reluarea circulației în condiții de siguranță. La fața locului, alături de polițiști a intervenit și Bogdan Teodorescu, consilier local în comuna Păușești Măglași.

“Polițiștii care se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu, efectuând activități specifice de patrulare și prevenire cu semnalele luminoase în funcțiune, în zona de competență, au observat faptul că, pe drumul județean 651, în localitatea Păușești – Măglași, un copac căzut care se afla pe partea carosabilă a blocat total traficul.

În acest sens, polițiștii împreună cu un localnic au intervenit pentru înlăturarea copacului de pe partea carosabilă, reușind astfel ca circulația să se desfășoare în condiții normale.

Mulțumim colegilor, agent șef de poliție, Stanca Bogdan și agent șef de poliție, Turica Bogdan pentru promptitudinea cu care au acționat și eforturile depuse” – precizează IPJ VÂLCEA.