Peste 13.000 de vizitatori, weekend-ul trecut, la Măldărești

Festivalul FII COOL LA CULE, organizat weekendu-ul trecut, la Măldăreşti a adunat zeci de mii…

Festivalul FII COOL LA CULE, organizat weekendu-ul trecut, la Măldăreşti a adunat zeci de mii de vizitatori. Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, se declară mulțumit de faptul că evenimentul, aflat la cea de-a treia ediţie, a avut un succes enorm. Șeful județului spune că au început deja să se pregătească pentru ediţia de anul viitor, astfel ca oferta de evenimente culturale pentru turiştii care aleg să-şi petreacă în județul nostru vacanţele să fie cât mai variată şi de calitate.

FII COOL LA CULE a adunat, anul acesta, artişti cunoscuţi din muzica folclorică, pop şi lăutărească locală şi naţională, printre care se numără Nicolae Furdui Iancu, Mandinga, Lora, Alessia sau Adi de la Vâlcea.

„Peste 13.000 de oameni au fost prezenţi la festivalul nostru Fii COOL la CULE, în cele trei zile în care am avut <reţete> ale distracţiei, zicem noi, cam pentru toate gusturile. Am avut o seară folclorică, una dedicata muzicii pop-dance şi latino, dar şi o seară în care am îmbinat muzica nouă cu cea lăutărească. Vineri, sâmbătă şi duminică chiar ne-am simţit COOL la CULE!
Cu fiecare ediţie, învăţăm cum să fim mai buni. Lucram deja la <reţeta> de anul viitor, pentru cele trei zile de festival. Da, în această perioadă, judeţul Vâlcea a vibrat pe ritmuri de muzică diferite. Fie că a vibrat pe muzica blues-rock la Brezoi, pe muzica folclorică şi pop-dance de la Cule sau pe cea electronică de la Râmnicu Vâlcea (Deep Forest Fest). Totul înseamnă turism şi bucurie adusă de oamenii care au venit să petreacă alături de noi momente de calitate. Ne vedem anul viitor, mai buni şi cu noi surprize” – spune Constantin Rădulescu.