FOTO. Incendiu pe platforma Oltchim – Râmnicu Vâlcea

UPDATE 19.15: Nici până la această oră nu s-a reușit lichidarea incendiului. Se intervine în…

UPDATE 19.15: Nici până la această oră nu s-a reușit lichidarea incendiului. Se intervine în continuare asupra focarelor ce ard mocnit în profunzimea stratului de deșeuri.

UPDATE ora 16.00: Incendiul de pe platforma Oltchim nu a fost încă lichidat. La această oră încă se intervine cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere la înălțime, două autospeciale pentru transport apă și o autospecială de stingere cu apă și spumă de mică capacitate. Ca forță umană, nu mai puțin de 16 cadre încearcă să stingă focarele.

UPDATE: ISU Vâlcea a suplimentat forțele de la fața locului și a emis un mesaj Ro-ALERT din cauza degajărilor mari de fum.

Pompierii militari vâlceni sunt în alertă, în această dimineață. Ei intervin la aceasta ora pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit pe platforma Oltchim, acolo unde ard deșeuri de mase plastice. La fața locului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă , un container tip cisternă și o autospecială CBRN.
Ard deșeurile pe o suprafață de aproximativ 700 mp, iar în prezent se lucrează pentru localizarea și stingerea acestuia.