ACCIDENT BIZAR, noaptea trecută, la FRÂNCEȘTI. Femeie transportată într-un cărucior de grădină, rănită

Un accident destul de straniu a avut loc, noaptea trecută, pe DN 646, pe raza…

Un accident destul de straniu a avut loc, noaptea trecută, pe DN 646, pe raza comunei Frâncești. O femeie transportată într-un cărucior de grădină a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Vâlcea. Asta pentru că ea a fost victima unui accident rutier… căruciorul, care era tras de o altă femeie, a fost lovit de un autoturism. Deocamdată nu se știe de ce era transportată femeia în acest fel, cert este că ea a fost rănită ușor, fiind în afara oricărui pericol.

“În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, un tânăr, de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un cărucior metalic pe care o femeie, de 48 de ani, îl utiliza pentru a transporta o altă femeie în vârstă de 52 de ani.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea femeii în vârstă de 52 de ani, ulterior aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialtate.

Conducătorul autoturismului, precum și femeia care utiliza căruciorul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” – informează IPJ Vâlcea.