FOTO-VIDEO. Incendiul de pe Platforma Chimică încă le dă bătăi de cap pompierilor

UPDATE ora 21:30: În acest moment, la incendiul de la depozitul de deșeuri de pe…

UPDATE ora 21:30: În acest moment, la incendiul de la depozitul de deșeuri de pe platforma Oltchim din municipiul Râmnicu Vâlcea, există patru focare fumegânde, fără flacără. La fața locului acționează echipajele din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu șase subofițeri. Incendiul nu este lichidat.

La mai bine de 24 de ore de când a pornit o adevărată luptă cu flăcările la stația de sortare a gunoaielor menajere de pe Platforma Chimică Oltchim Râmnicu Vâlcea, pompierii continuă să intervină pentru a lichida incendiu.

Potrivit unei informări a ISU Vâlcea, la această oră, încă mai există șase focare fumegânde, fără flacără, ce ard în profunzimea stratului de deșeuri. La fața locului acționează echipajele din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru muncă operativă.

Citiți aici detalii despre firma care deține groapa și despre autorizația de mediu pe care societatea o deține: https://seintamplainvalcea.ro/2024/07/26/incalca-new-recycling-autorizatia-de-mediu-mizeria-pe-care-incendiul-de-pe-platforma-o-scoate-la-iveala-foto-video/