FOTO. Vâlceni încătușați după trei incidente violente. Ei au snopit în bătaie trei bărbați

Doi bărbați din Berbești au fost reținuți pentru fapte de loviri și alte violențe. Aceștia au agresat în repetate rânduri trei bărbați, în datele de 12, 20 și 24 iulie ale lunii trecute. Agresiunile s-au petrecut în fața gospodăriilor victimelor, iar atacurile au implicat lovituri cu pumnii și cu coada unui topor. În cele din urmă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au decis să-i rețină pe cei doi bătăuși.

“În fapt, polițișii orașului Berbești au fost sesizați cu privire la faptul că, cei doi bărbați, de 32 și 55 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra 3 bărbați din localitate, la intervale de timp diferite.

Astfel, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, polițiștii au dispus reținerea celor doi bărbați, urmând ca aceștia să fie prezentați pentru dispunerea unormăsuri legale care se impune.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – informează IPJ Vâlcea.