FOTO/UPDATE: Incendiu de vegetație la Ștefănești. Pericol de propagare la Uzina Mecanică

UPDATE: Intervenția promptă și profesionistă a pompierilor militari a făcut ca incendiul să fie lichidat în scurt timp de la sosirea forțelor de intervenție și să nu se propage la construcțiile din interiorul Uzinei Mecanice. Au ars aproximativ 2 hectare de vegetație uscată.

Pericol la Ștefănești, acolo unde un incendiu de vegetație se poate propaga cu ușurință la Uzina Mecanică. Pompierii militari vâlceni anunță că au fost solicitați să intervină de urgență, la locul evenimentului deplasându-se forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.
“La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifestă pe o lungime de 300 de m liniari, la cca 50 de m de depozitul de artificii. Forțele de intervenție au fost suplimentate urgent cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentul de Pompieri Drăgășani. Intervin și forțe din cadrul SVSU din localitate. Se acționează cu prioritate pentru protejarea clădirii uzinei și a depozitului de artificii, aflate în proximitatea incendiului, concomitent cu operațiunile pentru localizare și lichidarea incendiului la vegetație uscată” – informează ISU Vâlcea.
Misiune în dinamică. Vom reveni cu amănunte și imagini!