VIDEO/UPDATE. ACCIDENT cu trei mașini și două victime pe DN 7

UPDATE: Femeia de 44 de ani, rănită în accident, nu se afla în autoturismul staționat, ci ieșea dintr-o gospodărie, încuia poarta și intenționa să intre în mașină în momentul în care a fost izbită de autovehiculul condus de bărbatul de 73 de ani. Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că i-a venit rău la volan. Imaginile din video de mai jos sunt relevante. Atenție, imaginile sunt șocante!

Trei autoturisme au intrat în coliziune, în urmă cu puțin timp, pe DN 7, în zona Peco Mol, de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, limită cu Bujoreni. O mașină se afla în rulare, una staționată si alta parcată în momentul producerii accidentului rutier. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza. Cert este că la volanului autoturismului aflat în rulare se afla un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului, două persoane aflate în mașina staționată au suferit răni. Este vorba despre o minora în vârstă de 12 ani și de o femeie de 44 de ani. Ele sunt rănite ușor, primind îngrijiri medicale de la echipajele Serviciului de Ambulanță Vâlcea și fiind în afara oricărui pericol.

ATENȚIE: Imagini șocante!