Trupa Alb Negru împlinește 20 de ani de carieră pe scena de la We Love Music Festival

Ediția din acest an a festivalului “WeLoveMusicFestival” de la Râmnicu Vâlcea aduce noi surprize pentru fani, dar și pentru cei care vor participa la cele patru zile de concerte în perioada 15-18 august 2024. Una dintre trupele de succes din România va sărbători pe scenă 20 de ani de carieră. Este vorba despre Alb Negru, formată din Kamara și Andrei Ștefănescu.

„Cel mai tare show și multe momente de magie va oferi Rafaga”, anunță organizatorii. Sigur sunt mulți care-și aduc aminte de melodiile „Mentirosa”, „Aguita”, „Enganadora”, „La Luna y Tu”, „La Negra” și multe altele.  

În plus, în această vară pe scena de la We Love Music Festival va urca și ATB, care va încinge atmosfera cu cele mai frumoase ritmuri trance și cu piese precum „9PM (Till I Come)”, „Ecstasy” și„Your Love (9PM)„, iar Platoul Fețeni va deveni un ring de dans irezistibil.

Jenny de la Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President vor face spectacol la We Love Music Festival 2024. În acest fel, We Love Music Festival începe să scrie istorie pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea. 

Ediția We Love Music Festival cu numărul trei se va desfășura în perioada 15-18 august 2024.