FOTO. ACCIDENT pe VALEA OLTULUI. Trei mașini, o victimă…

UPDATE: Persoana transportată la spital este un bărbat, de 54 de ani, din județul Cluj, pasager în una dintre mașinile implicate.

Traficul este blocat parțial pe Valea Oltului, acolo unde, în urmă cu puțin timp, a avut loc un accident rutier grav. O persoană a fost prinsă între fiarele autoturismului, în urma coliziunii dintre trei mașini. Pompierii vâlceni au reușit să scoată rapid victima, predând-o ambulanțierilor conștientă și cooperantă.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 7, pe raza localității Robești, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea constatând că este vorba de o coliziune care a avut loc între trei autovehicule.

“În urma impactului, o persoană a fost rănită și transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” – precizează agent de poliție Eduard-Ilie Văduva, purtătorul de cuvânt al Poliției Vâlcea.