VÂLCEA. Beat, și-a lovit unchiul cu un lemn în cap

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Popești, a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat unchiul, în vârstă de 55 de ani, lovindu-l cu un lemn în zona capului. Incidentul a avut loc în locuința victimei, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi, dar și al consumului de alcool. Autoritățile au intervenit și l-au reținut pe agresor, urmând să fie luate măsurile legale corespunzătoare.

“În fapt, la data de 25 august 2024, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, în interiorul unei locuinței din localitatea Popești, a avut loc un conflict.

De îndată, la fața locului s-au deplsat polițiștii, care din verificările efectuate au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 29 de ani l-ar fi lovit cu un lemn, în zona capului, pe unchiul său în vârstă de 55 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie, totodată fiind emis un ordin de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. 

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – se arată în buletinul de presă al Poliției Vâlcea.

foto ilustrativ