FOTO: Natalia Intotero, ministrul Familiei, rănită într-un accident rutier pe Valea Oltului

UPDATE 3: Natalia Intotero a fost supusă unei investigații cu Computerul Tomograf (CT) din dotarea spitalului, rezultând că ar avea o contuzie toracică.

UPDATE 2: Prefectul de Vâlcea, Mihai Oprea, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a se interesa de starea ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero.

UPDATE: Ministra ar fi suferit răni ușoare și ar fi fost transportată cu ambulanța la UPU Vâlcea.

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului, în localitatea Racovița, pe DN 7, în data de 27 august, în jurul orei 13:20. Conform verificărilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea, o femeie de 41 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 32 de ani.

În urma accidentului, ministra a fost preluată de o Ambulanță și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul spitalului Județean Vâlcea, pentru a primi îngrijiri medicale. Testele etilotest efectuate pe ambii conducători auto au avut rezultate negative, eliminând posibilitatea ca alcoolul să fi fost un factor în accident. Poliția continuă să investigheze circumstanțele exacte ale acestui eveniment rutier.

sursa foto: Aly Marya Facebook