Extinderea rețelelor de apă și canal, înființarea unei piețe agroalimentară și o mulțime de alte proiecte la Slătioara

Primarul Sorin Romcescu, care a câștigat alegerile din iunie cu un scor impresionant, își va continua eforturile de dezvoltare a comunei Slătioara. Printre principalele sale proiecte se numără extinderea sistemului de alimentare cu apă pe o lungime de 5.784 metri și extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 6.677 metri.

În perioada următoare, primarul Romcescu intenționează să înființeze o piață agroalimentară, care nu doar că va servi locuitorilor comunei, dar va reprezenta și un prim pas important în dezvoltarea infrastructurii pentru valorificarea produselor locale.

De asemenea, primarul Romcescu a dat startul procedurilor pentru înființare unui Centru de zi de Asistență și Recuperare, cu echipă mobilă de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice. Nici copiii din localitate nu sunt uitați, administrația publică locală construind locuri de joacă în satele Slătioara și Milostea.

Aceste inițiative fac parte dintr-un plan mai amplu de investiții, unele fiind deja în derulare, în timp ce pentru altele s-au făcut demersuri pentru accesarea fondurilor necesare implementării lor.