Șapte vitezomani “arși” la buzunare de polițiști pe șoselele din Vâlcea (foto)

Screenshot

Vitezomanii au fost “vânați” ieri pe șoselele din județul Vâlcea. Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au dat amenzi și au reținut permise, iar acțiunile continuă.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totalul sancțiunilor aplicate au fost în valoare de aproximativ 20.000 de lei, 7 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar ca măsură complementară au fost reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Precizăm că, în continuare, polițiștii vâlceni se află la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulație, descurajarea comportamentelor agresive la volan, impunerea respectării regulilor de circulație și fluidizarea traficului rutier.

Polițiștii atrag atenția tuturor participanților la traficul rutier cu privire la necesitatea respectării normelor privind circulația pe drumurile publice.