Cine e comisarul de poliție din Vâlcea prins în FLAGRANT în timp ce primea MITĂ într-un restaurant (FOTO)

UPDATE: Magistrații Tribunalului Argeș au decis în această seară de duminică, 1 septembrie 2024, să-l trimită în arest la domiciliu pe comisarul de poliție Casian Constantin Anghel, cel care a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 2000 de euro de la un om de afaceri din Vâlcea. Polițistului i s-au impus o serie de restricții, inclusiv a nu se apropia de martori sau de denunțătorul său. Evident, comisarul nu are voie să părăsească domiciliu. Vom vedea dacă procurorul DNA Pitești va contesta decizia judecătorului de caz.

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea a fost prins în flagrant în timp ce primea mită într-un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea. Incidentul s-a petrecut în plină zi la restaurantul libanez din oraș. Comisarul Casian Anghel, care lucra la Serviciul de Investigații Criminale Economice, a fost surprins în timp ce primea o sumă de 2000 de euro de la un patron local. Acesta i-ar fi cerut bani pentru a oferi „protecție” afacerii patronului.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Vâlcea l-au prins pe Anghel în flagrant și l-au ridicat imediat de la fața locului. Ulterior, el a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Tribunalului Vâlcea pentru o eventuală măsură de arestare preventivă.