FOTO. Mașină intrată în șanț pe DN 67, la Stoenești. O persoană rănită

UPDATE: Potrivit IPJ Vâlcea, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 56 de ani din județul Hunedoara, din circumstanțe care urmează a fi stabilite în urma verificărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe marginea drumului. În urma evenimentului, doi bărbați, de 56 și 49 de ani, ambii din județul Hunedoara, care se aflau în autoturism au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Un accident a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 67, pe raza comunei Stoenești, în apropiere de Bârlogul. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un șanț. În autoturism se aflau patru persoane, iar unul dintre pasageri a fost rănit și transportat cu o ambulanță la spital.

Conform informațiilor noastre, se pare că grupul se îndrepta către Hunedoara în momentul incidentului. Polițiștii încă investiga circumstanțele în care s-a produs accidentul.