FOTO. Mascații au luat cu asalt cinci comune din Vâlcea, noaptea trecută

Noaptea trecută, între orele 21:00 și 02:00, poliția a desfășurat o acțiune amplă de tip “Razie” în localitățile Prundeni, Orlești, Ionești, Olanu și Drăgoești, pentru a asigura ordinea și siguranța publică. La această acțiune au participat polițiști din diferite structuri, inclusiv de la investigarea criminalității economice și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul a două echipaje canine de la Centrul Chinologic Sibiu și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Scopul principal al acțiunii a fost prevenirea și combaterea violenței pe stradă, depistarea persoanelor urmărite, precum și combaterea traficului și consumului de droguri. De asemenea, s-a pus accent pe respectarea regulilor de circulație.

În cadrul acestei operațiuni, au fost legitimate 78 de persoane și controlate 50 de vehicule. Doi șoferi au fost scoși din trafic și li s-a suspendat permisul, iar patru autovehicule au fost oprite din circulație din motive de siguranță, fiind retrase certificatele de înmatriculare până la remedierea problemelor. În total, poliția a aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Autoritățile au anunțat că astfel de controale vor continua în județ pentru menținerea unui mediu de siguranță pentru cetățeni.