Aniversare la MERE Râmnicu Vâlcea: 2 ani cu oferte speciale și cadouri

Magazinul MERE din Râmnicu Vâlcea sărbătorește doi ani de la deschidere săptămâna aceasta și marchează evenimentul cu oferte speciale pentru clienți, surprize și cadouri. MERE a reușit, în acest timp, să atragă o clientelă fidelă prin prețurile sale competitive, care sunt cu cel puțin 20% mai mici decât cele de pe piață, datorită unei politici stricte de reducere a costurilor și colaborării directe cu producătorii.

Angajații MERE vă așteaptă zilele acestea la magazinul situat pe Calea lui Traian, nr. 9, Râmnicu Vâlcea, aproape de Automag și Dedeman. Clienții sunt invitați să profite de reduceri și să se bucure de surprizele pregătite.

În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte foarte bune. 

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.