Jurământ pentru continuitate: Ion Streinu își începe al treilea mandat la Primăria Șirineasa

Joi, 24 octombrie 2024, la Primăria Șirineasa, primarul Ion Streinu a depus jurământul pentru al treilea mandat consecutiv, în fața consilierilor locali și a reprezentanților prefecturii Vâlcea. Cu o experiență de peste două decenii în administrația locală, Streinu a câștigat alegerile din iunie 2024 cu un procent semnificativ de 67,26%, reconfirmând încrederea locuitorilor.

În discursul său, primarul Ion Streinu a transmis un mesaj de unitate și deschidere către întreaga comunitate. „Le mulțumesc tuturor locuitorilor, chiar și celor care nu m-au votat. Voi face tot posibilul să-i conving că am rămas dedicat dezvoltării comunității noastre. În acest mandat, vom continua să muncim pentru binele tuturor,” a declarat acesta.

Primarul a reafirmat că principalul său angajament rămâne dezvoltarea comunei. „Din momentul în care intrăm pe scările primăriei, suntem în slujba cetățeanului. Acesta este angajamentul meu, și nu m-am abătut de la el niciodată,” a subliniat el, punctând că va continua proiectele începute în mandatele anterioare și va iniția altele noi. „Împreună cu consilierii locali, vom implementa proiecte noi, dar și să finalizăm ceea ce am început,” a adăugat primarul, apreciind creșterea sprijinului din partea comunității.

În aceeași ceremonie, și consilierii locali din Șirineasa, recent validați de instanță, au depus jurământul. Ei vor fi parte esențială a echipei de dezvoltare, sprijinind proiectele locale alături de primarul Streinu. Cu o experiență începută ca viceprimar în anul 2000 și continuată din 2016 ca primar, Ion Streinu își propune să rămână un lider devotat al comunității, oferind rezultate concrete și menținând un dialog deschis cu cetățenii: „Sper ca în viitor să conving și pe cei care nu m-au votat că se poate face o administrație corectă și eficientă,” a spus el la finalul ceremoniei.