Diversitate la raft, la MERE Râmnicu Vâlcea. Produse noi la prețuri mici!

Încă din primele luni de când a apărut pe piața din Râmnicu Vâlcea, magazinul MERE…

Încă din primele luni de când a apărut pe piața din Râmnicu Vâlcea, magazinul MERE a știut să-și fidelizeze clienții. Frecvent, la rafturile MERE Râmnicu Vâlcea se introduc noi produse sau variante pentru a satisface diversele cerințe ale clienților. Este vorba despre o ajustarea a gamei de produse pentru a include atât opțiuni premium, cât și produse accesibile, pentru a atrage diferite segmente de piață.

Zilele acestea, la magazinul MERE Râmnicu Vâlcea puteți găsi diverse produse de detergenți și chimicale la prețuri pentru toate buzunarele. De asemenea, revine “meniul zilei”, dar puteți opta și pentru conserve de carne, fasole, pește etc. Pastele făinoase, uleiul, mălaiul, făina, fasolea, compoturi, sucuri, ape, vin, produse din carne vidate, produse congelate (carne, legume, pește) și multe altele, nu lipsesc din magazin. Vedeți în imaginile de mai jos o parte din produsele aflate acum în magazinul MERE Râmnicu Vâlcea.

Caracteristicile distinctive ale magazinelor MERE includ o selecție vastă de produse de înaltă calitate și un echilibru excelent între calitate și preț. În magazinul MERE Râmnicu Vâlcea, clienții nu plătesc pentru mărci cunoscute, ci mai degrabă pentru produsele pe care le achiziționează. În plus, MERE asigură condiții transparente de colaborare atât pentru furnizori, cât și pentru proprietari.
Programul magazinului este de la ora 9.00 dimineața până la ora 20.30 seara, acesta fiind deschis zilnic. Magazinul completează și se integrează perfect în politica promovată la nivel național, venind în întâmpinarea dorințelor și nevoilor vâlcenilor cu prețuri accesibile la produsele și serviciile oferite.

🅿️