FOTO: ACCIDENT la NICOLAE BĂLCESCU. Bărbat încarcerat, salvat de pompieri

Două autoturisme au intrat în coliziune în localitatea Nicolae Bălcescu, pe DJ 678, una dintre…

Două autoturisme au intrat în coliziune în localitatea Nicolae Bălcescu, pe DJ 678, una dintre mașini răsturnându-se în afara carosabilului. O persoană a rămas prinsă între fiarele mașinii, pompierii din cadrul ISU Vâlcea intervenit rapid pentru descarcerarea victimei. Din fericire, bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe conștient și cooperant.
Potrivit IPJ Vâlcea, din primele verificări preliminare efectuate de către polițiști, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani și un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani (cel care a fost și rănit).
“Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conștientă, echipajului medical, în vederea asigurării prim ajutorului și a transportului la spital. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor” – precizează ISU Vâlcea.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.