Apelul Primăriei Dăești: Consumați apa potabilă în mod responsabil!

Primăria comunei Dăești face un apel către toți cetățenii să folosească apa potabilă în mod…

Primăria comunei Dăești face un apel către toți cetățenii să folosească apa potabilă în mod responsabil. În această perioadă, temperaturile ridicate și lipsa precipitațiilor agravează problema resurselor acvatice. Apa este esențială pentru activitățile zilnice, dar trebuie să ne amintim că nu este o resursă inepuizabilă. Utilizarea rațională a apei este o responsabilitate comună și fiecare dintre noi trebuie să contribuie la conservarea acesteia.

“Având în vedere faptul că în perioada care urmează se anunță temperaturi foarte ridicate (caniculă), vă punem în vedere să consumați apa potabilă în mod responsabil și să evitați irigarea grădinilor sau orice alte activități care presupun un consum mare de apă.
Ne adresam atât consumatorilor branșați la conducta de apa Brădișor, administrată de operatorul regional de apa S.C. APAVIL S.A., cât și la cei care sunt alimentați de la puțurile forate în zonele Fuerești, Viișoara și Trant, puțuri care au volumul de apă redus, iar consumul în exces poate duce la întreruperea alimentării cu apă.
Vă mulțumim pentru înțelegere și suntem convinși că veți da dovadă de responsabilitate și chibzuință!” – se arată în apelul Primăriei Dăești.