VÂLCEA/FOTO. Hoț prins cu “prada” pe mașină, conducând fără permis, fără RCA și numere de înmatriculare

Un bărbat din Vâlcea a fost prins de poliție în timp ce conducea o mașină…

Un bărbat din Vâlcea a fost prins de poliție în timp ce conducea o mașină fără permis, fără asigurare obligatorie (RCA), fără inspecția tehnică obligatorie a mașinii și fără numere de înmatriculare. Pe deasupra, bărbatul transporta și bunuri furate în vehiculul său, situația juridică a individului fiind complexă. Ca urmare, oamenii legii au decis să-l rețină pentru 24 de ore, pentru multiple infracțiuni.

“În fapt, la data de 11 iulie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Horezu au depistat un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Stănești, care se afla la volanul unui autoturism fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, autoturismul pe care acesta îl conducea nu avea montate plăcuțele de înmatriculare, iar poliția RCA, precum și inspecția tehnică periodică nu erau valabile.

Totodată, bărbatul depistat la volanul autoturismului, împreună cu un alt bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Lădești, sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Aceștia ar fi sustras mai mulți baloți de fân pe care i-ar fi transportat la una dintre adresele de domiciliu ale acestora în noaptea zilei de 10 spre 11 iulie 2024. 

Astfel, în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, față de bărbatul de 31 de ani, din localitatea Stănești, polițiștii au dispus măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru documentarea întregii activități infracționale ale acestora” – informează Poliția Vâlcea.