FOTO/VIDEO. Incendiu devastator la un restaurant din Horezu

UPDATE 4: Pompierii au reușit localizarea incendiului și limitarea lui. Au fost afectate sala de…

UPDATE 4: Pompierii au reușit localizarea incendiului și limitarea lui. Au fost afectate sala de evenimente și blocul alimentar al restaurantului în suprafață de 978 mp, daunele fiind în proporție de 80%. De asemenea, a ars și un rastel cu policarbonat de la un depozit învecinat.

UPDATE 3: Potrivit primarului orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu, victima ar fi în afara oricărui pericol, suferind răni superficiale.

UPDATE 2: ISU Vâlcea anunță că la locul intervenției se suplimentează forțele cu o autospecială pentru muncă operativă cu 2 cadre și o autospecială CBRN cu 2 cadre. Suprafața afectată este de aproximativ 300 mp. În urma incendiului a rezultat o victimă, cu tăieturi la nivelul membrelor superioare, care s-a deplasat cu mijloace proprii catre Centrul de Primiri Urgențe Horezu.

UPDATE: Incendiul se manifestă la restaurantul “Doi cocoși”, care în aceste momente arde violent.

Bucătăria unui restaurant din orașul Horezu a luat foc, în urmă cu puțin timp, flăcările manifestându-se violent în clădire. Din primele informații, este vorba despre o sală de evenimente din oraș, iar la fața locului au ajuns pompierii cu mai multe echipaje. Focul s-ar fi extins și la un depozit de materiale de construcții. Misiunea este în dinamică și vom reveni cu amănunte!