Ministrul Economiei vine la Vâlcea. Președintele Rădulescu îi prezintă un proiect major în nordul județului

Ministrul Economiei va vizita județul Vâlcea pe data de 7 august. În cadrul vizitei, președintele…

Ministrul Economiei va vizita județul Vâlcea pe data de 7 august. În cadrul vizitei, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, îi va prezenta un proiect major situat în nordul județului. Este vorba despre construirea unui traseu de roller coaster (sanie pe șine) prin stațiunea montană Voineasa. Proiectul intitulat “Sania de vară” va aduce, cu siguranță, foarte mulți turiști și în timpul verii, când atracțiile nu sunt atât de numeroase la munte.

De asemenea, ministrul Radu Oprea și președintele Rădulescu vor merge la Voineasa, iar vizita include și o întâlnire cu primarii din județ, în contextul dificultăților financiare semnificative cu care se confruntă administrațiile publice locale.

“Săptămâna viitoare va fi prezent la Vâlcea ministrul Economiei și vom discuta despre mai multe probleme, în special probleme cu care se confruntă primarii. Vom avea o întâlnire și cu primarii din zona de nord a județului, partea ch Brezoi, Malaia, Voineasa, Vaideeni, Slătioara și așa mai departe. Vom avea o întâlnire informală și la Râmnicu Vâlcea, iar apoi o întâlnire la Voineasa cu primarii. Vom merge și la Transalpina Ski Resort unde, alături de primarul de la Voineasa, vom vorbi despre un proiect major care se numește <Sania de vară>, un proiect pe care vreau să-l facem și-mi voi da tot interesul pentru a fi cât mai repede implementat. De aceea l-am invitat la Vâlcea pe Radu Oprea, iar pe data de 7 august va fi prezent în județul nostru. Discuțiile cu primarii vor fi punctuale, fără tam-tam, fără spectacole” – ne-a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.