O mulțime de proiecte sunt în curs de implementare la Slătioara

Administrația publică din comuna Slătioara este, fără îndoială, una extrem de performantă. Pe lângă mulțimea de proiecte finalizate în ultimii ani, primarul Romcescu are în derulare alte obiective de investiții vitale pentru comunitate. Vorbim aici de construire unei săli de sport școlare în satul Mogești, Punctul „Ciocâltea II”, de dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de 60,772 km, de modernizarea drumurilor de interes local, pe o lungime de 13,892 km, precum și de construire unor punți pietonale în localitate.

Mai mult, dezvoltarea sistemului de management local este un alt obiectiv de investiții ce se referă la implementarea unor infrastructuri inteligente: vor fi instalate două stații de încărcare electrice, va fi achiziționată o platformă de guvernare inteligentă a comunității, vor fi instalate 6 stații pentru transportul în comun dotate cu WIFI, 4 stâlpi inteligenți.

De altfel, primarul Romcescu a dat startul procedurilor pentru înființare unui Centru de zi de Asistență și Recuperare, cu echipă mobilă de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice. Nici copiii din localitate nu sunt uitați, administrația publică locală construind locuri de joacă în satele Slătioara și Milostea.