Drumul comunal 43B, închis pentru modernizare. Anunțul Primăriei Nicolae Bălcescu

Modernizarea drumurilor comunale din comuna Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea, reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea infrastructurii locale și pentru creșterea calității vieții locuitorilor. Aceste lucrări de modernizare contribuie la facilitarea transportului, reducerea timpilor de deplasare și creșterea siguranței rutiere. De asemenea, astfel de investiții pot atrage noi oportunități economice și sociale în zonă, stimulând dezvoltarea locală.

La Nicolae Bălcescu este în plină desfășurare un proiect de asfaltare drumuri comunale, ce este inclus în programul de dezvoltare a infrastructurii locale și este finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny în baza cererii de finanțare depusă în 29.10.2021 și a contractul de finanțare nr. 1032/ 12.04.2023

În această perioadă, Primăria Nicolae Bălcescu anunță că “se întrerupe circulația auto pe drumul comunal DC 34B Corbii din Vale-Valea Ursului-Schitu-Lim. Dănicei, pentru lucrări de intervenție în zona Schitu. Recomandăm utilizarea variantei ocolitoare prin localitatea Cuca (județul Argeș)”.