FOTO. Scandal la Ștrandul Ostroveni. Bătaie între un agent de pază și un turist

La Ștrandul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea a avut loc ieri, 3 august 2024, un incident neplăcut care a degenerat într-o bătaie între un agent de pază și un turist.

Conform informațiilor noastre, conflictul a izbucnit între un agent de pază în vârstă de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, și un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Slatina. Totul a pornit de la faptul că turistul a ieșit din incinta ștrandului și s-a dus să mănânce în oraș, iar când s-a întors nu a mai fost valabil biletul. În momentul în care a fost anunțat de agentul de pază despre acest lucru, omul a început scandalul.

“S-a stabilit că este vorba de un conflict ca urmare a unor neînțelegeri avute între cei doi bărbați referitoare la regulile de acces în ștrand. În urma conflictului, nu au fost transportate persoane la spital.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <lovirea sau alte violențe>, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun” – informează IPJ Vâlcea.