FOTO. ACCIDENT pe VALEA OLTULUI. Șase victime transportate la spital…

UPDATE 16:30: IPJ Sibiu informează că, în timp ce conducea un autoturism spre Vâlcea, din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Ilfov, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul Cluj. Impactul a dus la vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a altor 4 pasageri: un bărbat în vârstă de 32 de ani, din autoturismul condus spre Vâlcea, respectiv două femei de 47 și 50 de ani și un bărbat de 53 de ani, din celălalt autoturism. Toate victimele sunt transportate la spital conștiente. În acest moment, traficul se desfășoară alternativ.

Accident pe Valea Oltului – DN 7, în localitatea Boița, traficul fiind blocat total. Au fost implicate două autoturisme, coliziunea fiind frontală. Circulația este deviată pe străzile secundare din localitatea Boița..

Potrivit ISU Sibiu, în accident au fost implicate două autoturisme și 6 persoane. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a extrage dintr-un autoturism 4 persoane.

În urma evaluării medicale, toate cele 6 persoane sunt transportate la UPU Sibiu, conștiente.
Echipajele ISU Sibiu transportă la UPU Sibiu următoarele victime: o femeie de 47 de ani policontuzionată; un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic; un bărbat de 53 de ani cu multiple traumatisme; un bărbat de 43 de ani cu multiple traumatisme. Celelalte două victime, o femeie de 50 de ani și un bărbat de 52 de ani au fost preluați de echipajele medicale SAJ.

vom reveni!