VIDEO/FOTO – UPDATE. Copil găsit carbonizat într-o casă la Vaideeni. Anchetă la fața locului…

UPDATE 2: Cea de-a doua victima nu a fost găsită, iar criminaliștii fac cercetări la fața locului. De asemenea pompierii anchetează cauza producerii incendiului.

UPDATE: Incendiul este lichidat, se continuă căutările pentru cea de-a doua posibilă victimă, care nu a fost găsită încă. Suprafața casei este de aproximativ 80 mp.

Incendiu la o casă, în localitatea Vaideeni, în această dimineață. Din păcate, o persoană a fost găsită carbonizată într-un dormitor (ar fi vorba despre un copil în vârstă de 6 ani), iar pompierii caută a doua victimă care ar fi intrat în locuință (o femeie de 40 de ani) pentru a salva micuțul. Mătușa sa, când a văzut casa în flăcări, a intrat în locuință pentru a-l salva. Ea nu a fost găsită încă.

“Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la o casă de locuit, în localitatea Vaideeni. Din spusele apelantului, în casă este posibil să fie surprinse 2 persoane.
La locul evenimentului s-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctelor de Lucru Horezu și Bunești, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SAJ.
La sosirea forțelor ISU focul se manifesta generalizat la întreaga locuință.
Se acționează cu prioritate pentru căutarea-salvarea posibilelor victime, concomitent cu operatiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului” – precizează ISU Vâlcea.