FOTO – ACCIDENT cu trei victime la OLANU

Trei persoane, dintre care două găsite prinse între fiarele mașinii, au fost victimele unui accident rutier ce s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, la Olanu.

“Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Olanu.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Punctului de Lucru Dobroteasa (ISU Olt), cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe SAJ.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism și au rezultat 3 victime, dintre care 2 încarcerate.
Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoanele încarcerate, pe care le-au predat, conștiente, echipajelor medicale SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului.
SMURD Drăgășani a monitorizat a treia victimă (șoferul), care va fi transportat la UPU Valcea.
Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor” – precizează maiorul Albinaru Sorin – purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.