FOTO/UPDATE – Incendiu la o pizzerie din Râmnicu Vâlcea

UPDATE: Echipajele sosite la fața locului au constatat că spațiul este inundat cu fum, iar arderea se manifestă, fără flacără, la o instalație de desfumare pe circa 1 m lungime și la tavan pe o suprafață de 1 mp. Pompierii militari au evacuat 5 persoane din interior.

Incendiu la un operator economic din domeniul alimentației publice, în municipiul Râmnicu Vâlcea, anunță ISU Vâlcea. Este vorba despre pizzeria de lângă Școala Nr. 9 Ostroveni. Pompierii intervin în acest momente, misiunea lor fiind în dinamică. Vom reveni cu amănunte.

“Pompierii militari vâlceni au fost anunțați, cu puțin timp în urmă, de izbucnirea unui incendiu la un operator economic din domeniul alimentației publice, în municipiul Râmnicu Vâlcea, cartier Ostroveni.
S-au deplasat de urgență la locul solicitării forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare” – precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, maior Sorin Albinaru.

foto ilustrativ