5 practici care te pot trage în jos la cazinou

Pentru că jocurile de cazinou sunt cu și pentru distracție, impresia generală este că le poți juca oricând și oricum. Lucrurile nu stau tocmai așa, mai ales dacă vrei să nu pariezi la întâmplare și să-ți riști bugetul mai mult decât este cazul.

Firește, nimănui nu-i place să piardă și de aceea, astăzi îți prezentăm 5 practici care te trag în jos la cazinou. Acestea sunt în primul rând pentru jocul la cazinourile online, dar unele dintre ele se pot aplica la orice tip de joc. 

Chiar dacă trebuie să ai în vedere mai multe lucruri la jocul online, acesta îți aduce și foarte multe avantaje. De exemplu, ai la discreție mult mai multe jocuri și din toate categoriile posibile, de la cele mai simple păcănele la jocuri de masă cu dealer real. Poți să joci și gratuit, ceea ce te ajută foarte mult să te familiarizezi cu jocul la care vrei să pariezi bani reali.

Să te joci demo este totodată foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să pornești un joc precum Lucky Lady Charm gratis și să rulezi un fond virtual. Iar atunci când vei decide să joci pe bani reali, trebuie să eviți cele 5 practici de mai jos.

Mâncarea

Contrar aparențelor, mâncatul și jocul nu fac casă bună. Unii cred că dacă ambele aduc plăcere și satisfacție, pot merge cel mai bine împreună. Dar dacă le faci în același timp, nu ai cum să fii concentrat 100% pe ambele activități. Cu alte cuvinte, nici nu vei mânca bine și nici nu te vei juca. 

De regulă, atunci când mănânci este cel mai indicat să nu mai faci nimic altceva. Acest lucru te va ajuta la digestie. Dar pe noi în acest articol ne interesează în principal ca jocul tău să fie la cel mai bun nivel. Astfel, nici nu te vei juca foarte bine și vei face greșeli.

Chiar și la jocurile foarte simple precum păcănelele pot interveni asemenea erori. Să apeși pe butonul de spin la infinit nu implică prea mare efort, dar să ai grijă de bugetul tău este ceva mai complicat. Fără să-ți dai seama, te poți trezi cu un fond mult mai mic decât ți-ai propus. Așadar, mănâncă separat și apoi joacă-te. Așa este tocmai bine pentru că vei reveni cu forțe proaspete.

Lipsa unui program

Regula de bază a jocurilor de noroc este aceea că trebuie să fii foarte bine organizat. Așa cum am precizat încă de la început, nu ai cum să te joci oricând și oricum, ci trebuie să ai un plan.

Acest plan implică un interval orar, dar și un buget pe care ți-l stabilești dinainte. Fără aceste două măsuri, jocul tău va fi foarte dezorganizat și nu vei putea ține evidența banilor pe care îi cheltuiești la jocurile de noroc. Fără dar și poate, lipsa programului te va trage foarte mult în jos.

Consumul de băuturi

Poate știi că la cazinourile fizice există și un bar unde se vând inclusiv băuturi alcoolice. Știm foarte bine ce încearcă acești operatori, dar tu nu trebuie să cazi în această capcană. Este foarte important să nu amesteci alcoolul cu jocurile de noroc, indiferent că acestea sunt online sau offline. 

Atunci când bei capeți curaj și dorești să crești nivelul de adrenalină. Drept consecință, vei mări mizele și te poți trezi ușor fără bani în contul tău de jucător. Pentru aceste situații care trebuie evitate, este bine să-ți pui limitele de depunere care se găsesc în secțiunea de joc responsabil a contului tău. 

Dacă pariezi la cazinouri fizice, atunci sperăm că ți-ai lăsat cardul acasă și ai venit cu o sumă fixă. Oricum, evită în totalitate consumul de alcool atunci când joci pentru că oricum nu vei mai fi atât de concentrat asupra jocului.

Perioade prea lungi

Este frumos și distractiv să joci jocuri de noroc, dar este foarte bine să știi când să te oprești. Sunt și alte lucruri interesante de făcut în lumea aceasta și nu trebuie să te axezi doar pe un singur lucru.

Sesiunile mult prea lungi duc la oboseală și firește, mulți bani cheltuiți. Nu uita că la casino casa are un avantaj, deci pe termen lung, sunt șanse mai mari să pierzi decât să câștigi. Cu cât insiști mai mult, cu atât ai de fapt mai multe șanse să pierzi. Reține că jocurile de noroc sunt în primul rând despre distracție. Dacă mai iese și un câștig, cu atât mai bine.

Fumatul

Studiile din ultimele decenii au arătat că fumătorii sunt mai predispuși la apariția dependenței de jocuri de noroc decât cei care nu fumează. Rațiunea din spatele acestei idei este chiar foarte intuitivă. Din moment ce fumătorii au deja un viciu, al doilea își face loc cu o mai mare ușurință.

Dacă nu poți să lași țigările, atunci încearcă totuși să nu fumezi în momentul jocului. Dacă ești acasă și joci online, este tentant să-ți mai aprinzi o țigară, dar această activitate mai mult te va încurca și te va trage în jos.

Concluzii

Sigur vrei să ai un joc cât mai bun și să-ți mărești șansele de câștig. Așadar, evită cele 5 activități nocive ca să joci într-un mod cât mai disciplinat. Pe scurt, nu mânca, nu bea alcool și nu fuma atunci când te joci. Este ideal să nu fumezi deloc. Respectă un program și nu te aventura în sesiuni lungi de joc!

🅿️